vestnik

Neznanec v Hrastje - Moti iz avtomobila ukradel denarnico in preizkušal bančne kartice

Vestnik, 22. 8. 2021
Nataša Juhnov
Bankomat, Simbolična fotografija
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in devet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino artiklov iz trgovine. V Hrastje - Moti je neznanec iz parkiranega osebnega avtomobila ukradel denarnico z denarjem in bančnimi karticami, s katerimi je na različnih bankomatih večkrat poskušal dvigniti denar. Radgonski policisti so obravnavali še povzročitev lahke telesne poškodbe, petrovski pa ponarejanje listin. Obravnavani sta bili še dve poškodovanji osebnih avtomobilov.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in sedemkrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Prav tako mu je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

kronika-pomurskih-policistov kronika policijska-uprava-murska-sobota