vestnik

Skozi naselje divjal s 124 kilometri na uro

Vestnik, 21. 4. 2020
Nataša Juhnov
Obravnavali so voznika osebnega avtomobila znamke Audi, ki je vozil s 124 kilometri na uro po cesti, ki vodi skozi naselje Lomanoše, kjer je hitrost omejena na 50 km/h. Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Z Audijem drvel skozi naselje, neznanci kradli v Mali Polani in Odrancih.

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, dimniški požar in samomor.

Ob tem so s Policijske uprave Murska Sobota še sporočili, da so policisti minulo soboto izvedli poostren nadzor na območju Gornje Radgone. Obravnavali so voznika osebnega avtomobila znamke Audi, ki je vozil s 124 kilometri na uro po cesti, ki vodi skozi naselje Lomanoše, kjer je hitrost omejena na 50 km/h. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Iz uprave še sporočajo, da je neznanec med 18. in 20. aprilom v Mali Polani iz poslovnega objekta odtujil agregat v vrednosti 700 evrov. Včeraj ponoči pa je nekdo z vrta v Odrancih ukradel hidrofor za črpanje vode, pri tem je nastalo 190 evrov škode. 

pums kronika tatvina