vestnik

Tatovi so kradli v zadrugi v Spodnji Ščavnici

Vestnik.si, 13. 11. 2021
Jure Zauneker
Policijska kontrola pri prehajanju občinskih meja.
Črna kronika

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes čez dan opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi.

Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in pet kršitev javnega reda. S področja kriminalitete je bila na počivališču v Grabonošu obravnavana tatvina nafte iz parkiranega tovornega vozila. Iz dvorišča Kmetijske zadruge Spodnja Ščavnica je neznanec izvršil tatvino različnih artiklov Lendavski policisti so obravnavali namerno poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila.  

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Pridržan je bil kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti. Pridržan je bil tudi voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa so policisti zasegli tri osebne avtomobile. 

policija kronika kršitev--javnega-reda-in-miru