vestnik

V Beltincih trčila tri vozila, v Pincah neznanec natočil gorivo in odpeljal brez plačila

Vestnik.si, 23. 12. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Policisti v Pomurju so včeraj obravnavali šest prometnih nesreč, ena se je končala z lažjimi telesnimi poškodbami, v ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Poleg tega so policisti posredovali še zaradi osmih primerov povoženja divjadi, treh kaznivih dejanj in štirih kršitev javnega reda.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje, petrovski pa poškodovanje tuje stvari. Na bencinskem servisu v Pincah je neznani voznik natočil gorivo in odpeljal, ne da bi plačal.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje še poroča, da so včeraj popoldan v Beltincih trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Murska Sobota so kraj nesreče protinaletno zavarovali, pomagali reševalcem, odklopili akumulator in počistili cestišče. Poškodovano osebo so predali v oskrbo reševalcem Nujne medicinskem pomoči Murska Sobota. 

pums kronika-pomurskih-policistov