vestnik

V Krogu gorel avtomobil, v Murski Soboti vlomili v novogradnjo

Vestnik, 9. 2. 2021
M24
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči, v obeh je nastala samo materialna škoda. Poleg tega so obravnavali še pet primerov povoženja divjadi, tri kazniva dejanja, eno kršitev javnega reda in požar na osebnem avtomobilu.

Soboški policisti so na področju kriminalitete posredovali zaradi poškodovanja tuje stvari, ljutomerski pa zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe. V Murski Soboti je neznanec vlomil v objekt novogradnje in odnesel štiri vrtalne stroje različnih znamk. V Krogu je prišlo do požara na osebnem avtomobilu znamke BMW. Na vozilu je nastalo za okoli pet tisoč evrov škode.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Soboški policisti so obravnavali tudi kršitev izrečenega ukrepa prepovedi približevanja.

Uprava Republike Slovenija za zaščito in reševanje pa je poročala, da so  včeraj v Ulici Edvarda Kocbeka v Svetem Juriju ob Ščavnici v dimniku stanovanjske hiše zagorele saje. Gasilci PGD Sveti Jurij ob Ščavnici, Stara Gora in Dragotinci so počakali, da so saje pogorele ter pregledali objekt. 

pums kronika-pomurskih-policistov