vestnik

V Ljutomeru se je zgodila nesreča pri delu, v Sotini iz garaže ukradli motorni žagi

Vestnik.si, 20. 9. 2022
Jure Zauneker
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v obeh je nastala materialna škoda. Poleg tega še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in nesrečo pri delu.

Na področju kriminalitete so policisti na gradbišču v Sebeborcih obravnavali tatvino nafte iz dveh delovnih strojev. V Sotini je neznanec iz odklenjene garaže odtujil dve motorni žagi. Na avtocestnem počivališču v Murski Soboti so policisti odkrili tovorno vozilo znamke Iveko, za katerega se je ugotovilo, da je ukradeno v Italiji. Radgonski policisti so obravnavali tatvino mobilnega telefona, lendavski pa goljufijo.


V podjetju v Ljutomeru je prišlo do nesreče pri delu. Ugotovljeno je bilo, da je delavcu na levi gleženj padel kovinski predmet in mu ga poškodoval.


Javni red je bil kršen 5petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Soboški policisti so prijeli pet tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v republiko Slovenijo. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

pums kronika-pomurskih-policistov