vestnik

V Murski Soboti skušali vlomiti v prostore društva, v Gornji Radgoni tlelo v transformatorski postaji

Vestnik, 17. 12. 2019
PGD Gornja Radgona
V Gornji Radgoni je gorela transformatorska postaja.
Črna kronika

Policisti so včeraj v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, ki so se končale z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnem prostoru. 

Na področju kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan poskus vloma v prostore enega od društev, zgodile pa so se še tri tatvine ter grožnja. 

Vlomilec
Pixabay
Fotografija je simbolična

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Lendavi voznici zasežen osebni avtomobil. 

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da je včeraj dopoldan na Ljutomerski cesti v Gornji Radgoni pri avtopralnici gorela transformatorska postaja. Požar so pogasili gasilci PGD Gornja Radgona, ki so tudi sanirali mesto požara. S Policijske uprave Murska Sobota so danes sporočili, da do požara ni prišlo, ampak se je okrog 11. ure iz transformatorja začelo kaditi. Do tlenja je prišlo zaradi vlage in preboja izolacije na sestavnih delih. Tuja krivda je izključena, nastalo pa je za okrog deset tisoč evrov škode.

gornja radgona, gasilci
PGD Gornja Radgona
V Gornji Radgoni je gorela transformatorska postaja.

Na cesti Zbigovci-Lastomerci pa se je okrog 16. ure preko ceste podrlo drevo in oviralo promet. Podrto drevo so odstranili gasilci PGD Zbigovci. 

pums kronika-pomurskih-policistov