vestnik

V nesreči v Prlekiji trije poškodovanci. Zgodil se je še vlom v klet

Vestnik.si, 20. 11. 2022
PGD Ljutomer
Prometna nesreča v Prlekiji.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, požar, šest kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino goriva, vlom v klet, nasilje v družini ter izrekli prepoved približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Zoper dva kršitelja, ki se ob intervenciji policistov nista pomirila, je bilo odrejeno pridržanje.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da je ob 23.44 na cesti Bučkovci-Kuršinci osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Gasilci so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator, vozilo postavili na kolesa ter nudili pomoč policiji in reševalcem. Ti so tri poškodovane odpeljali v soboško bolnišnico. 

prometna-nesreča, prlekija
PGD Ljutomer
Prometna nesreča v Prlekiji.

V Odrancih so sinoči gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Odranci so nadzorovali požar in očistili dimnik. Na Kolodvorski ulici v Lendavi pa so gorele smeti v industrijsko trgovskem kompleksu. Gasilci PGD Lendava so požar pogasili. 

pums kronika-pomurskih-policistov