vestnik

V Panviti je ponoči zagorela električna napeljava

Vestnik, 16. 3. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru in osem povoženj divjadi. Zasegli so vozilo in prijeli tri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo.

Na področju kriminalitete so bile na območju Lendave obravnavane tri tatvine. Na območju Ljutomera so policisti posredovali zaradi tatvine in grožnje, na območju Murske Sobote in Gornje Radgone pa poškodovanja tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah pomirili. Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil. 

Na območju Ljutomera so bili prijeti trije tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v našo državo.

Uprava Republike za zaščito in reševanje poroča, da je ponoči, ob 1.42, v Lipovcih, v objektu podjetja Panvita prišlo do požara električne napeljave v več električnih omaric. Požar so pogasili gasilci PGD Beltinci in Lipovci, na kraju pa so bili še delavci Elektra Maribor. Lipovski gasilci so tudi ostali na požarni straži. 

pums kronika-pomurskih-policistov