vestnik

V prometnih nesrečah več poškodovanih, zgodile so se tatvine kolesa, mopeda in bakrenih delov kotla od žganjekuhe

Vestnik.si, 11. 10. 2022
PGD Murska Sobota
Prometna nesreča na cesti Murska Sobota - Noršinci.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč, ena se je končala s hudimi, dve z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi osem kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča o dveh prometnih nesrečah. Ena se je okoli 15. ure zgodila v Kidričevem naselju v Radencih, kjer sta trčili osebni vozili. Gasilci PGD Gornja Radgona so nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Gornja Radgona in na vozilu odklopili akumulator. Poškodovanka je bila odpeljana v soboško bolnišnico. Druga pa se je včeraj v jutranjih urah zgodila na cesti Murska Sobota - Noršinci. V trčenju dveh osebnih vozili, so se poškodovale tri osebe, ki so bile odpeljane v bolnišnico. 



Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino bakrenih delov kotla od žganjekuhe in lahko telesno poškodbo. Na banki v Murski Soboti je bil odkrit ponarejen bankovec za 20 evrov. Soboški policisti so obravnavali še tatvino moškega kolesa, tatvino elektronske opreme in goljufijo. V Ljutomeru je neznanec izvršil tatvino neregistriranega moped znamke Tomos ATX 50/c, kovinsko modre barve. Radgonski policisti obravnavali tatvino lahkega priklopnika.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

pums kronika-pomurskih-policistov