vestnik

Vlomilcu iz Černelavec leto dni zapora

ABE, 20. 3. 2019
Nataša Juhnov
Darko Nikolić bo do odhoda v zapor ostal v priporu. 
Črna kronika

Na predobravnavnem naroku je 41-letni Darko Nikolić priznal krivdo, da je januarja v Černelavcih ukradel avtomobil in denar iz lokala.

Na okrožnem sodišču v Murski Soboti je zaradi kaznivih dejanj tatvine in velike tatvine potekal predobravnavni narok proti 41-letnemu Darko Nikoliću iz Murske Sobote. Že večkrat pravnomočno obsojeni gradbeni delavec in oče dveh mladoletnih otrok, ki je danes brez zaposlitve in prihodkov, je na naroku priznal krivdo, da je 24. januarja v Černelavcih ukradel osebni avtomobil znamke VW Beetle in teden dni prej še vlomil v poslovni prostor v Černelavcih, iz katerega je ukradel 350 evrov gotovine. V zameno za priznanje krivde je tožilstvo obtožencu ponudilo kazen leto dni zapora, kar je ta sprejel, tudi sodišče pa je na naroku sledilo predlogu tožilstva.


253ac80ef906cb271952f9225a3da4c4
Nataša Juhnov
Darko Nikolić je bil že večkrat obsojen.


Nikolić bo do odhoda na prestajanje kazni ostal v priporu. Tatvino vozila je sicer storil na zelo prefinjen način, saj je tisti dan zjutraj lastnik prižgal vozilo, da bi se to ogrelo. Nato je odšel nazaj v hišo, Nikolić pa je izkoristil priložnost in sedel v prižgani avtomobil ter se odpeljal. Policisti so še isti dan avtomobil našli v Murski Soboti, tako pa so tudi prišli na sled Nikoliću.

fa4e2b8d0a3cc9bb8a0fc1f4e9890e61
Nataša Juhnov
Darko Nikolić bo do odhoda v zapor ostal v priporu.

temno vlomilec kazen sojenje