vestnik

To se bo dogajalo na Vestnikovem pikniku 2019

Vestnik, 9. 5. 2019
Popularno

V soboto, 22. junija, bo ob Soboškem jezeru in Expano potekal Vestnikov piknik in ekskluzivni letalski miting Air Borne 19. 

Dogajanje se bo pričelo že v jutranjih urah, ob 8. bo namreč štart nordijske hoje in pa vzlet desetih zračnih balonov. Od 11. ure dalje se bo na odru zvrstilo kup aktivnosti, od cirkuško-čarovniške predstave z dvema artistoma, kuharske delavnice za otroke, koncerta ansambla Mladi Pomurci do nastopa Govorečih bobnov. Okoli jezera bodo različna društva skrbela za otroško animacijo. Najmlajši se bodo lahko preizkusili v športnih aktivnostih, si naredili obrazne poslikave, tekmovali bodo lahko v oviratlonu za otroke in še in še. Člani Društva Pisani mehurčki bodo z najmlajšimi izdelovali ladjice in jih tudi spustili v jezero. Sicer pa bodo na vodi potekali tudi vodni športi. Vseskozi bodo na prizorišču tudi predstavniki Slovenske vojske in taborniki,



V popoldanskih urah bo na sporedu ekskluzivni letalski miting, ob sončnem zahodu pa bodo zračni baloni uprizorili tako imenovani "glow night". Vrhunec dogajanja se bo zgodil ob 20.30 uri, ko bo na oder stopil Jan Plestenjak in zabaval staro in mlado. Vstop na Vestnikov piknik je prost, zato vljudno vabljeni.

Osebni arhiv Petra Podlunška
Ob Soboškem jezeru in Expanu bo 22. junija veselo in pestro dogajanje. 
vestnikov piknik 2019 letalski miting Air Borne Soboško jezero