vestnik

Vestnikova osebnost Pomurja 2018: Robert Kuzmič in Boštjan Maček

Vestnik, 22. 11. 2018
Nataša Juhnov
Robert Kuzmič.
Popularno

Akcija Vestnikova osebnost Pomurja 2018 poteka tudi letos. Izbranih je bilo deset kandidatov, vsak dan pa vam bomo predstavili po dva. Da jih boste bolje spoznali, in da se boste lažje odločili, komu boste namenili svoj glas. Zaslužijo si ga seveda vsi, izbira pa je vaša. Tokrat vam predstavljamo naslednja dva, to sta Robert Kuzmič in Boštjan Maček. 

Robert Kuzmič:Alfa in omega kluba Nogometna šola Mura je s svojo organizacijsko ekipo v treh letih naredil pravi mali čudež. Julija 2015 je s še nekaj somišljeniki prevzel obubožano Muro. Na prvem sestanku je bilo igralcev manj kot prstov na obeh rokah in na veliko so se vsi izogibali stadiona v Fazaneriji. Vztrajal je, Muro je popeljal v prvo ligo in večkrat dokazal, da so mu najpomembnejši družbena odgovornost kluba, njegova vpetost v lokalno okolje in pristen odnos z navijači.



Boštjan Maček:Najboljši slovenski strelec v trapu je svojo bogato kariero letos avgusta kronal s še enim velikim uspehom. V Avstriji je postal evropski prvak, kar je bilo njegovo prvo evropsko zlato doslej. Odlične rezultate je dosegel že v kvalifikacijah, v finalu pa je ugnal prav vse profesionalne strelce. Sam še vedno vestno hodi v službo. Kot član Strelskega društva Trap Štefana Kovača iz Murske Sobote je septembra postal še posamični in ekipni državni prvak.


Za vse kandidate lahko glasujete preko glasovnic v Vestniku ali TU:

Vestnikova osebnost Pomurja 2018 glasovanje