vestnik

(VIDEO) Ethnotrip z novo pesmijo Vsako noč, ko mesto zaspi

Vestnik, 12. 2. 2019
Urška Lukovnjak
Noč ima svojo moč. Vsak izmed nas ima kdaj pa kdaj noč, ko ne more zatisniti očesa. Morda je to zaradi težav, s katerimi se sooča in pridejo na plan, ko mesto zaspi, razmišlja pevka Tjaša.
Popularno

Prekmursko-štajerska zasedba Ethnotrip se predstavlja z novo pesmijo Vsako noč, ko mesto spi.

Zasedba, ki je na odre v novem letu zakorakala v spremenjeni zasedbi, basista Aleksandra Vargo je zamenjal kontrabasist Patrick Gyurkač, predstavlja novo pesem z albuma Preden se zdani.

»Noč ima svojo moč. Vsak izmed nas ima kdaj pa kdaj noč, ko ne more zatisniti očesa. Morda je to zaradi težav, s katerimi se sooča in pridejo na plan, ko mesto zaspi. Morda je krivo kakšno pozitivno vznemirjenje. Kdaj pa mogoče sploh ni pravega razloga za to, si pač ena od 'nočnih ptic', ki uživajo v tišini noči. Ali pa umetnik, ki ustvarja in išče navdih ponoči, ko drugi spijo,« razmišlja pevka Tjaša Šimonka.


##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/zB4Q2RU-FE0##
Za novo pesem so posneli videospot, ki je nastal v sodelovanju z ekipo ND Studio, posneli so nočni utrip Murske Sobote – mesta, ki spi. »Ko je skupina Ethnotrip igrala pesem na koncertu, sem v sebi začutil prazne ulice in se prav prebudil v zgodbi, ki je nastala v videospotu,« dodaja režiser Denis Horvat.

ethnotrip nova pesem Vsako noč, ko mesto spi