vestnik

(VIDEO) Te podobe vabijo Slovence na oddih v Pomurje

Vestnik.si, 8. 6. 2020
Nataša Juhnov
Na posnetku je tudi razgledni stolp Vinarium.
Popularno

Slovenska turistična organizacija je v sklopu kampanje Zdaj je čas. Moja Slovenija javnosti na ogled ponudila še posnetek, ki prikazuje pomurske turistične bisere in nagovarja Slovence in Slovenke, da letošnji dopust preživijo v deželi ob Muri.

"Pojdimo tja, kjer še nismo bili. Ustavimo se tam, kjer smo se doslej le vozili mimo. Doživimo, česar še nismo," sporoča video. Kot smo že poročali, je cilj omenjene kampanje državljane in državljanke navdušiti, da bolj spoznajo svojo državo, obenem pa na ta način tudi povečati število prenočitev domačih gostov. Po nekaj posnetkih, ki so prikazovali druge dele Slovenije, je naposled prišlo na vrsto še Pomurje. Oglejte si, katere turistične točke zajema video. 

Poudarek vseh posnetkov je na zeleni zgodbi, saj ta tudi poudarja zelene, varne in gostoljubne destinacije. Prvi video Zdaj je čas, moja Slovenija, si je do konca maja ogledalo več kot 300 tisoč uporabnikov družbenih omrežjih. Ostali kratki videi pa so produktno in prodajno usmerjeni in izpostavljajo raznolikost Slovenije, njenih produktov in destinacij. 

feel-slovenija čas-za