vestnik

(VIDEO) To je Fse, ka bi za božič Nika Zorjan

T. L., 4. 12. 2018
Facebook
Nika Zorjan postregla z novo božično priredbo.
Popularno

Rožnatolaska je postregla z novo priredbo Fse, ka bi za božič, ki je v (skoraj) enem dnevu požela že 30 tisoč ogledov na Youtubu. Pevka nam je razkrila, kaj je tisto, kar si res želi za božič, in seveda kakšni so prvi občutki ob izdani priredbi.

Nika Zorjan je postregla z nečim novim. Tokrat je priredila pesem Mariah Carey iz leta 1994 - All I want for Christmas. Skladba, ki je med drugim prejela nagrado za najboljšo pesem in videospot, je zdaj dobila še prekmursko besedilo. Ja, gre v uho. Prepričajte se sami:

##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/pOqsNLFxLIc##



"Nad odzivom na Youtubu in drugih omrežjih sem zelo presenečena. V komaj enem dnevu skoraj 30 tisoč ogledov, res noro! Se mi zdi, da mi vse stvari uspejo prav tiste, ki so spontane. Ideje, ki me prešinejo v trenutku. Tisto najbolj spontano in najbolj neobremenjeno obrodi največ sadov," je iskrena Nika.

In kako je prišlo do te spontane ideje?

»Vedela sem, da do novega leta ne bom izdala svojega singla, prihajajo pa prazniki in ni nekega svežega božičnega komada oziroma priredbe, poleg tega mi je pesem Mariah Carey zelo pri srcu, zato sem poskusila. Besedilo in glasba sta se pa prav 'fajn poklopila',« opisuje in nadaljuje, da ji je po dveh lastnih skladbah zelo ugajala priredba v prekmurščini


Nika je včeraj dopolnila 26 let, zato se je za svoj rojstni dan obdarila kar sama. Priznava, da tega ni načrtovala, a pot je zavila drugače. »Želela sem, da pesem izdam karseda hitro, že prvega decembra, a sta takrat BQL izdala pesem Peru, zato sem raje malo počakala. Zdaj sem jo 'spakirala' še lepše. Se mi zdi, da je boljša ideja, da si na svoj dan podarim takšno darilo,« v smehu dodaja Nika. V nadaljevanju priznava, da sta ji december in zima všeč samo zaradi rojstnega dneva in praznikov, saj ne mara mraza in 'milijon oblačil na sebi'.

Malo klišejsko, a vseeno. Kaj si želiš obprihajajočihpraznikih?

»Najprej zdravja! Če ni zdravja, ni ničesar, tega se ne da kupiti. Še naprej si želim, da bom v družbi ljudi, ki jim imam najraje staršev, sestro, mojo Liliko in prijatelji ter da bo še naprej vse tako pozitivno kot do zdaj,« zaključuje Nika, ki smo jo poklicali prav med sprehodom s kužkom

nika zorjan božič priredba fse, ka bi za božič