vestnik

(VIDEO) Vinarium - pogled na vinorodno območje Lendave

Oglasno sporočilo, 11. 11. 2020
Funkit Marketing/FB Vinarium Lendava
Letošnje martinovo v Lendavskih goricah praznujejo nekoliko drugače.
Popularno

Martinovo, ki ga sicer slavimo s tradicionalnimi prireditvami, pohodi, krsti mošta in zabavnimi dogodki na vinorodnem območju Lendavskih goric, se letos slavi vse prej kot tradicionalno.

Z najvišjega razglednega stolpa v Sloveniji smo se zato ozrli po tradiciji lendavskega vinogradništva in vinarstva - vinsko kapljico vinarjev smo »oplemenitili« še z digitalno različico in naše vinarje ter vinogradnike predstavili z video predstavitvami na spletu.

V promocijski kampanji Zavoda za turizem in razvoj Lendava je bilo ustvarjenih deset videoposnetkov, ki predstavljajo posamične vinarje v njihovem domačem okolišu. To so Vino Kelenc, Vina Magdič, Vina Kleiderman, Vina Smej, Hiša vina Cuk, Zoknjak Winery, Galwine, Rozmanwine, Lendwines in Vina Krampač. Posamični videi se bodo dnevno objavljali na spletnih straneh in socialnih omrežjih Vinarium Lendava ter drugih turističnopromocijskih kanalih Lendave.

Vabimo vas, da si ogledate zgodbo lendavske vinskoturistične ceste, ki prav v tem času očara z barvitim ozadjem jesenske kulise!

http://vinarium-lendava.si/ / http://lendava-lendva.si/ https://www.facebook.com/vinariumlendava https://www.instagram.com/vinariumlendava/

Osebni arhiv
Oglejte si zgodbo lendavske vinskoturistične ceste, ki prav v tem času očara z barvitim ozadjem jesenske kulise.
zavod-za-turizem-in-razvoj-lendava vinogradništvo vinarji