vestnik

14. memorial Milana Sukiča: Po enajstmetrovkah zmaga domačinom

Maja Hajdinjak, 3. 8. 2020
Maja Hajdinjak
Ekipi NK Tromejnik Kuzma in NK Grad.
Šport

Minuli vikend se je na nogometnem igrišču v Kuzmi odvil že 14. memorial Milana Sukiča, ki ga organizira NK Tromejnik Kuzma v spomin na preminulega soigralca

V soboto sta se na zelenici pomerila NK Serdica Kleparstvo Šinko in NK Grad – tekma se je končala z izidom 0 : 5 – ter domači NK Tromejnik Kuzma in NK Hodoš. Slednji so morali priznati premoč domačinom, ki so zmagali s 4 : 2. Na ekshibicijski tekmi so so pomerili še veterani domačega kluba z veterani NK Mura, izid je bil 1 : 5.

nk-tromejnik, memorial, nk-grad
Maja Hajdinjak
Letos so organizirali že 14. memorial v spomin na Milana Sukiča.

V nedeljo sta sledili tekmi za 3. in 1. mesto. Ekipa NK Serdica Kleparstvo Šinko se zaradi pomanjkanja igralcev tekme ni udeležila, zato je 3. mesto pripadlo NK Hodoš. V finalu sta se pomerila sosedska kluba, domači NK Tromejnik Kuzma in NK Grad. V prvem polčasu so povedli domači in vse do zadnje minute je kazalo, da se bo tekma končala z 1 : 0, ko so gostje izenačili. Sledile so enajstmetrovke, kjer je z rezultatom 10 : 9 slavila domača ekipa. Za najboljšega strelca tekme je bil izbran Tilen Klobasa iz NK Grad, ki je skupno dosegel 4 gole, za najboljšega vratarja pa Jaka Šafer iz NK Tromejnik Kuzma.

nk-tromejnik nk-grad nk-hodoš nk-serdica memorial milan-sukič