vestnik

Beltinčani in klubi v MNZ Murska Sobota lovijo pokalno napredovanje

Vestnik, 23. 9. 2020
Aleš Cipot
V Beltincih bo gostoval Bravo.
Šport

Nogometne zelenice v Pomurju bodo danes v znamenju pokalnih tekem. Odigrane bodo tekme 2. kroga pokala v Medobčinski nogometni zvezi (MNZ) Murska Sobota, Beltinci pa bodo v svojem športnem parku v 1. krogu pokala Slovenije gostili Bravo.

Nogometaši Beltinec bodo ob 15. uri na domačem igrišču skušali presenetiti ljubljanskega prvoligaša Bravo, ki trenutno v slovenski prvi ligi zaseda četrto mesto. V primeru zmage bi se "žuti" pridružili lendavski Nafti, ki se je od pomurskih klubov edina prebila iz 1. kroga v nadaljevanje tekmovanja. So pa Beltinčani včeraj sporočili še, da so se k njim iz Mure na posojo preselili desni bočni igralec Aljoša Šipoš in centralna branilca Alan Kaučič ter Alen Andrejč. Vsi so rojeni leta 2001. 

Vsa srečanja 2. kroga pokala v MNZ Murska Sobota pa bodo na vrsti ob 16. uri.

Pari so naslednji: Serdica Kleparstvo Šinko - ŠD Cven, Čarda Martjanci - Tišina, Avto Rajh Ljutomer - Roma, ŠD Bogojina - Rakičan, Radenska Slatina - Tromejnik, Mlinopek Križevci - Veržej, ŠNK Bakovci - Grad. 

ljutomer, veržej
Aleš Cipot
Veržejčani bodo v 2. krogu odšli na gostovanje v Križevce na Goričko.

Naj omenimo še, da se bodo prihodnjo sredo igrali tudi dvoboji 3. kroga pokala v MNZ Lendava. Hotiza bo doma gostila Odrance, Črenšovci se bodo pomerili s Turniščem, Olimpija Dolga vas pa bo igrala proti Polani. 

mnz-ms mnz-lendava pokal člani