vestnik

Beltinčani odigrali zahtevno tekmo z Dniprom

Vestnik.si, 6. 8. 2022
Facebook SC Dnipro-1
SC Dnipro-1 - Beltinci Klima Tratnjek 3 : 0 (1 : 0)
Šport

Nogometaši beltinskega kluba so pred prvenstvenim srečanjem 2. kroga 2. SNL v Renkovcih odigrali zahtevno pripravljalno srečanje z ukrajinskim prvoligašem Dniprom.

SC Dnipro-1, ki je že dlje časa na pripravah v naših krajih, je slavil s 3 : 0 (1 : 0). Prvi zadetek v 42. minuti je bil avtogol Žana Žalerja, drugega je dosegel Oleksandr Nazarenko v 66. minuti, tretjega pa s krasnim prostim strelom Sergiy Gorbunov v 90. minuti. 

Dnipro se bo v 3. krogu kvalifikacij lige Evropa pomeril z zmagovalcem para AEK Larnaka - Partizan Beograd (prva tekma 2 : 1 za Ciprčane).

pripravljalna-tekma, beltinci-klima-tratnjek, dnipro, renkovci
Facebook SC Dnipro-1
SC Dnipro-1 - Beltinci Klima Tratnjek 3 : 0 (1 : 0)

Trener Beltinčanov Damjan Gajser je začel z naslednjo prvo postavo: Zver kap., Ščernjavič, Žaler, Ptiček, Kaučič, Sočič, Hren, Pihler, Grobelnik, Emruli, Kosi. Na klopi so na svojo priložnost čakali: Gyergyek, Vidovič, Rec, Baligač, Zorman, Hari, Mörec, Herco in Kralj.
"Žuti" bodo v nedeljo ob 17.30 v prvenstvu gostili Jadran iz Dekanov, ki je verjetno njihov najbolj neugoden nasprotnik, saj ga v zadnjih štirih sezonah sploh še niso premagali. So pa Gajserjevi varovanci dobro začeli novo sezono, saj so v 1. krogu ugnali velenjski Rudar z 2 : 0. 

beltinci, nogomet, 2
Jure Zauneker
Trener Damjan Gajser se je odločil, da njegovi varovanci pred prvenstvenim srečanjem z Jadranom odigrajo še zahtevno pripravljalno tekmo z močnim nasprotnikom.

pripravljalna-tekma beltinci-klima-tratnjek dnipro Renkovci