vestnik

(FOTO) Tako je bilo na letni skupščini klubov MNZ Murska Sobota

Vestnik.si, 9. 9. 2021
Jure Zauneker
Skupščina MNZ Murska Sobota.
Šport

V salonu Murska republika je bila letna skupščina klubov Medobčinske nogometne zveze (MNZ) Murska Sobota, kjer so podali tudi program dela za leto 2021.

Skupščino je vodil predsednik izvršnega odbora MNZ Murska Sobota Danilo Kacijan. Na skupščini je podal svoje poročilo, podali pa so še poročila referenta tekmovanj, disciplinskega sodnika, Medobčinskega društva nogometnih sodnikov (MDNS) in Društva nogometnih trenerjev (DNT) Murska Sobota ter finančno poročilo in poročilo nadzornega odbora.

murska-sobota, skupščina-mnz-murska-sobota
Jure Zauneker
Skupščina MNZ Murska Sobota.

Po razpravi so delegati sprejeli še program dela in finančni načrt za leto 2021. MNZ za letos predvideva 42 tisoč evrov prihodkov in 51 tisoč evrov stroškov oz. odhodkov. Obveznosti klubov do zveze so 31. decembra 2020 znašali 7254 evrov, neporavnani računi 2087 evrov, stanje na tekočem računu pa je bilo 43.940,73 evrov.

Program dela za leto 2021 vsebuje veliko dejavnosti: sodelovanje s klubi pri reševanju problematike in nudenje pomoči, aktivno sodelovanje pri izvajanju programa Grassroots – Nogomet za vse (mladinskega programa) NZS, nabavo potrebne opreme za izvajanje tega programa in opreme za potrebe Centra MNZ Murska Sobota, aktivno delovanje v organih in komisijah NZS, sodelovanje z drugimi MNZ-ji in delovanje skupne amaterske reprezentance, sodelovanje z NZS pri organizaciji tekem reprezentanc NZS, sprotno vzdrževanje in posodabljanje opreme in prostorov MNZ, zagotavljanje ažurnega delovanja zveze pri nudenju pomoči klubom, nemoteno vodenje poteka tekmovanj v vseh ligah MNZ in vodenje tekmovanja pomurske nogometne lige (PNL), v obdobju ko jih vodi MNZ Murska Sobota, nudenje vseh ostalih administrativnih potreb klubom, poletni nogometni kamp za mlajše kategorije (Bakovci, Martjanci, Veržej, Bratonci itd. ), izobraževanje delegatov, zagotavljanje ažurnega obveščanja preko spletne strani MNZ Murska Sobota in sprotno posodabljanje spletne strani, aktivno vključevanje v reševanje problematike tekmovanj mlajših kategorij, sodelovanje s sodniško in trenersko organizacijo ter nudenje pomoči pri njihovem delovanju, uskladitev pravil MNZ Murska Sobota ter aktivno sodelovanje in pomoč vsem članicam pri izvajanju ukrepov v zvezi epidemije COVID-19.

skupščina-mnz-murska-sobota salon murska-republika