vestnik

(FOTO) ŠIC bar Ljutomer brez prejetega zadetka do pokala

M. Š., 9. 1. 2022
Miha Šoštarič
Zmagovalec turnirja ŠIC bar Ljutomer
Šport

Na 12. turnirju v malem nogometu spomin na Franca Škrinjarja je nastopilo 24 ekip.

Dvorana ŠIC Ljutomer je bila včeraj prizorišče 12. mednarodnega turnirja v malem nogometu v spomin na Franca Škrinjarja. Nastopilo je 24 ekip iz Hrvaške in Slovenije, prvo mesto pa je pripadlo domači ekipi ŠIC bar Ljutomer, ki je v finalu z 1 : 0 premagala Juventus iz Hrastnika. Strelec zmagovitega zadetka je bil Tadej Žagar Knez, ki je bil razglašen za najboljšega igralca turnirja.

Najboljši igralec Tadej Žagar Knez
Miha Šoštarič
Najboljši igralec Tadej Žagar Knez

ŠIC bar, ki na šestih odigranih tekmah na turnirju ni prejel niti enega zadetka, je v polfinalu z dvema zadetkoma Žagar Kneza, nekdanjega igralca prvoligašev Aluminija in Celja ter drugoligaša Nafte iz Lendave, z 2 : 0 premagal Zvezdo iz Ljutomera, v drugem polfinalu pa je bil Juventus s 4 : 0 boljši od Studia Sanaya iz Lenarta. Tekma za tretje mesto na turnirju ni bila odigrana, ampak so igralci izvajali le kazenske strele. Uspešnejša je bila ekipa Studia Sanaya z 2 : 0.

Najboljši strelec Alen Ploj
Miha Šoštarič
Najboljši strelec Alen Ploj

Najboljši strelec turnirja je bil nekdanji igralec Maribora, soboške Mure in lendavske Nafte Alen Ploj (Studio Sanaya) s šestimi zadetki, najboljši vratar pa Miha Prijol (ŠIC bar Ljutomer).

Turnir4
Miha Šoštarič
Turnir v Ljutomeru

ljutomer mali-nogomet šic-ljutomer pokal