vestnik

KMN Torcida zmagal na turnirju v Hevizu

Vestnik.si, 23. 2. 2023
Arhiv kluba
KMN Torcida Lakoš.
Šport

Klub malega nogometa Torcida Lakoš se je udeležil tradicionalnega in jubilejnega, že 20. veteranskega turnirja Öreg Golyak v Hevizu na Madžarskem in osvojil prvo mesto.

Na turnirju je tekmovalo 16 klubov malega nogometa, ki so bili razvrščeni v štiri skupine. Torcida je zmagala v svoji skupini in se tako uvrstila v nadaljnje tekmovanje. Vsako od srečanj je trajalo po 18 minut.

V skupinskem delu je Torcida premagala ekipo iz Slovenske vesi (Rabatotfalu) z 2 : 0 ter odigrala neodločeno 0 : 0 z ekipama iz Sombotela (Szombathely) in Kermendina (Körmend). 

V četrtfinalu je ugnala moštvo Old Boys iz Slovaške z 1 : 0, v polfinalu pa je bila s 4 : 3 po izvajanju kazenskih strelov boljša od ekipe M-Car Berauto iz Kaposvara, po rednem delu je bilo 1 : 1. 

V finalu se je pomerila z moštvom Jeges FC Tököl, in ker se je dvoboj končal brez zadetkov, je morala še enkrat pristopiti k izvajanju kazenskih strelov. Tu je bila znova boljša in slavila s 3 : 2. 

Za KMN Torcida so nastopili: Tomi Lebar, Dean Novak, Marjan Drvarič, Janos Meszelics, Vladimir Šooš, Laszlo Horvath, Goran Goričanec in Istvan Varga, tehnični vodja je bil Arpi Horvat.

mali-nogomet torcida lakoš heviz kmn