vestnik

Tekmovanja v MNZ Murska Sobota končana, o sestavi lig za prihodnjo sezono bo odločal izvršni odbor

Vestnik.si, 4. 5. 2020
Nataša Juhnov
Izvršni odbor MNZ Murska Sobota je na svoji korespondenčni seji sprejel soglasni sklep o zaključku tekmovanj v vseh ligah MNZ Murska Sobota za sezono 2019/2020.
Šport

Izvršni odbor MNZ Murska Sobota je na svoji korespondenčni seji 4. maja sprejel soglasni sklep o zaključku tekmovanj v vseh ligah MNZ Murska Sobota za sezono 2019/2020.

"Vsa dejstva kažejo, da se stanje v zvezi s koronavirusom ni umirilo do te mere, v kateri bi se tekmovanja lahko nemoteno nadaljevala, zato je izvršni odbor Medobčinskenogometne zveze (MNZ) Murska Sobota sprejel sklep o koncu tekmovanj v vseh ligah MNZ Murska Sobotaza aktualno sezono", je sporočil predsednik izvršnega odbora MNZ Murska Sobota Danilo Kacijan. Vodilo za odločitev je tudi sklep Nogometne zveze Slovenije (NZS), ki je povezan z zaključkom tekmovanj na amaterski ravni na nivoju NZS. O načinu in sestavi lig MNZ Murska Sobota za sezono 2020/2021 bo odločal izvršni odbor MNZ Murska Sobota. Prav tako se bo pri odločanju o sestavi lig sledilo usmeritvam in sklepom NZS pri sestavi lig.

Naj spomnimo: v MNL Murska Sobota se je jesenski del končal zelo napeto, saj sta bila po 13 krogih na vrhu s 33 točkami Serdica Kleparstvo Šinko (boljša razlika v zadetkih) in Hodoš. Na tretjem mestu je bila Kema z 31 točkami, na četrtem mestu pa Bakovci z 29 točkami. Vsi ostali so pa že precej zaostali za prvo četverico. 

Žrebanje parov veteranske lige
Aleš Cipot
Danilo Kacijan, predsednik MNZ Murska Sobota: "Stanje se ni umirilo do te mere, da bi lahko nadaljevali s tekmovanjem."

nogomet mnz-murska-sobota konec tekmovanja koronavirus