vestnik

Kozar podaljšal pogodbo, Tiu Cipotu prva profesionalna pogodba

Vestnik, 12. 6. 2020
Aleš Cipot
Alen Kozar podaljšal pogodbo z Muro za tri leta
Šport

Kapetan Mure Alen Kozar je podaljšal pogodbo do leta 2023, Tio Cipot pa je s črno-belimi podpisal prvo profesionalno pogodbo v karieri.

Po tem, ko se je Mura uvrstila v finale Pokala Slovenije, se nadaljujejo tudi kadrovanja pri črno-belih. Kot so sporočili iz kluba, je kapetan Alen Kozar, ki bi se mu sicer trenutna pogodba iztekla s koncem leta, zvestobo Murašem podaljšal vsaj do 31. maja 2023. 

Tio Cipot, ki je v minuli sezoni za kadetsko ekipo Mure nastopil 16-krat in pri tem dosegel dva zadetka in ki je dvakrat nastopil tudi v mladinski kategoriji ter se pri tem enkrat vpisal med strelce, pa je podpisal prvo profesionalno pogodbo v karieri z Muro. Cipot, ki igra na poziciji napadalnega vezista in na obeh krilnih položajih, je s črno-belimi podpisal pogodbo do konca junija 2023. 

DSC_1587
Aleš Cipot
Tio Cipot je podpisal prvo profesionalno pogodbo z Muro

Ob podpisu pogodb je športni direktor Denis Rajbar povedal, da se kljub poškodbi kolena, po kateri se Kozar vrača v ekipo, pomislekov o podaljšanju pogodbe niso imeli. "Na drugi strani s pogodbo Tiu Cipotu sledimo poti razvoja nogometašev, vzgojenih v naši nogometni šoli. Cenimo domače talente in temu primerno jih želimo zavarovati ter obdržati v naših vrstah," je še povedal Rajbar. 

alen-kozar tai-cipot pogodba