vestnik

Maruško in Šimundža pred tekmo s Taborom

Vestnik.si, 11. 2. 2021
Aleš Cipot
Mura danes pričakuje sežanski Tabor.
Šport

Pred srečanjem Mure s Taborom, ki bo danes ob 17. uri v Fazaneriji, sta svoja pričakovanja razkrila branilec Matic Maruško in trener Ante Šimundža.

"Težko je karkoli napovedovati. Gre za prvo tekmo v spomladanskem delu. Ampak mi gledamo samo nase. Vemo, da je Tabor neugoden nasprotnik, vendar mi igramo doma in kot vedno bomo tudi tokrat naredili vse, da tri točke ostanejo tukaj," pravi Maruško.

mura, celje
Aleš Cipot
Ante Šimundža: "Veliko bo odvisno od stanja igrišča."

"Pričakujem težko tekmo, zato ker imamo številčno podhranjen kader. Ampak mimo tega ne moremo. Skušali bomo poiskati pozitivne stvari in verjamem, da bodo fantje, ki bodo na voljo, dali svoj maksimum. Tokrat bo tudi igrišče ogromno vplivalo na samo dogajanje. Verjamem, da se bomo temu znali prilagoditi in da bomo izkoristili dejstvo, da je to vendarle naše domače igrišče. Je pa težko kaj predvidevati, ker tudi sami ne bomo preizkusili zelenice vse do začetka tekme, ker je enostavno ni možno. Je pa res, da so pogoji za vse enaki in verjamem, da bomo mi tisti, ki se bomo znali bolje prilagoditi," pa upa Šimundža.

Tekmo 20. kroga prve lige Mura - Tabor Sežana boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani. 

napoved mura tabor-sežana matic-maruško ante-šimundža