vestnik

(FOTO) Mladi Slovenci v Fazaneriji remizirali z Bolgari

Vestnik.si, 22. 11. 2022
Niko Časar
Slovenija - Bolgarija 0 : 0.
Šport

Na pripravljalni tekmi v Fazaneriji sta se reprezentanci U21 Slovenije in Bolgarije razšli z neodločenim izidom 0 : 0. Najaktivnejši pri Slovencih je bil domačin Tio Cipot.

Tio Cipot, nogometaš Mure, je tokrat v prvi enajsterici selektorja Milenka Ačumovića nastopil v konici napada že od prve minute. Videlo se je, da s zelo želi pokazati dobro predstavo pred domačimi gledalci, zato je zaigral strastno in energično. 

V prvem polčasu je imel lepo priložnost iz prostega strela z leve strani, a je žogo izpod prečnika odbil bolgarski vratar. Kmalu zatem bi moral zatresti mrežo po prodoru in podaji Žana Vipotnika z desne strani, a je iz neposredne bližine poslal žogo prek praznih vrat. 

Tio Cipot je imel tudi zadnjo priložnost na tekmi, vendar se je po njegovem strelu zatresla le vratnica. Edini na srečanju je dobil tudi rumeni karton. 

fazanerija, u21, slovenija, bolgarija
Niko Časar
Slovenija - Bolgarija 0 : 0.

Slovenci so bili ves čas dosti nevarnejši od Bolgarov, a so bili pred vrati nespretni ali nenatančni.

fazanerija, u21, slovenija, bolgarija
Niko Časar
Slovenija - Bolgarija 0 : 0.

V domači vrsti sta nastopila še Prekmurca Aljaž Antolin, član Maribora, in Marcel Ratnik, član Olimpije, v drugem polčasu pa je v igro vstopil še Srdjan Kuzmić, nogometaš Mure.  

fazanerija, u21, slovenija, bolgarija
Niko Časar
Slovenija - Bolgarija 0 : 0.

Slovenija - Bolgarija 0 : 0Mestni stadion Fazanerija Murska Sobota, 120 gledalcev, sodnik: Luka Bilbija (Bosna in Hercegovina).Rumeni karton: T. Cipot.Slovenija: Turk, Ilenič, Feratović, Jevšenak, Antolin, Sešlar, Ratnik, Strajnar, Perc, Cipot, Vipotnik. Selektor: Milenko Ačimović. Bolgarija: Hristov, Cenov, Aleksandrov, Djulgerov, Stankov, Kolev, Penčev, Černev, Zlatev, Stojanov, Andrejev. Selektor: Aleksandar Dimitrov. 
pripravljalna-tekma slovenija u21 bolgarija fazanerija tio-cipot