vestnik

Kuzmič: "O zanimanju za Šimundžo beremo le v medijih"

Vestnik.si, 2. 3. 2021
Arhiv NŠ Mura
Se bo dolgoročna uspešna zgodba med Muro in Šimundžo nadaljevala?
Šport

Informacijo, da naj bi bil trener Mure Ante Šimundža prvi kandidat za novega trenerja Maribora, je za časnik Ekipa SN komentiral predsednik črno-belega kluba Robert Kuzmič.

"Kaj naj bi se dogajalo, prebiramo le v medijih. Verjemite, da glede tega ni bilo nobenih resnih pogovorov, prav tako ni bilo nikakršnih vprašanj na to temo. Ne, v klubu se v zvezi s tem ni oglasil nihče," je za Ekipo povedal Robert Kuzmič. Ante Šimundža se na to temo trenutno še ni javno oglasil, na vprašanje, če bi lahko Maribor navezal stik z njim tako, da bi zaobšel vodstvo kluba iz Fazanerije (podobno kot v primeru prestopa Špira Peričića), pa Kuzmič odgovarja: "Poglejte, Ante je velik profesionalec, in če bi bilo karkoli, če bi se kaj dogajalo, bi nam to gotovo povedal."

60db34b3951479ababe55302fb123c23
Aleš Cipot
Robert Kuzmič: "Če bi bilo karkoli, bi nam Ante to gotovo povedal."

Vsekakor ni prvič, da so se razširile govorice, da naj bi NK Maribor želel za trenerja Anteja Šimundžo, odkar je ta pri Muri, vendar jih je doslej vselej zavrnil z nasmehom in izjavo, da je tudi sam o tem izvedel le iz medijev, in da ga v danem trenutku zanima le Mura. Šimundži pogodba z Muro, s katero je gradil in še gradi dolgoročni projekt, poteče poleti.   

bravo, mura
Aleš Cipot
Ante Šimundža se trenutno še ni uradno oglasil.

ante-šimundža mura robert-kuzmič nk-maribor