vestnik

Črno-beli varno pristali v Turčiji, popoldan jih čaka prvi trening

Vestnik.si, 20. 1. 2021
NŠ Mura
"Muraši" so se z mariborskega letališča odpravili proti Antalyi.
Šport

Nogometaši Mure so danes ob 10. uri z mariborskega letališča že poleteli proti Turčiji, kjer so varno tudi pristali. Z njimi so bili tudi igralci Maribora in Celja.

Črno-beli so poleteli proti zdaj že znani destinaciji - mestu Lara v provinci Antalya in se že nastanili v hotelu. V trinajstdnevnih pripravah bo formo pred nadaljevanjem sezone ob turški obali pililo 30 nogometašev. To so: Matko Obradović, Marko Zalokar, Dušan Gyergyek, Lan Erjavec, Matic Maruško, Jan Gorenc, Jure Travner, Dragan Lovrić, Marin Karamarko, Klemen Šturm, Klemen Pucko, Žan Karničnik, Žiga Kous, Nino Kouter, Alen Kozar, Tomi Horvat, Aljaž Antolin, Tio Cipot, Luka Bobičanec, Filip Kosi, Renato Simić, Staniša Mandić, Samsindin Ouro, Mihael Klepač, David Đurak, Vito Štrakl, Kevin Žižek, Andrija Filipović, Kai Cipot in Amadej Maroša. Zaradi poškodbe sta v Murski Soboti ostala Marko Brkić in Luka Marič. 

Mura bo v Turčiji odigrala tudi tri pripravljalne tekme. Nasprotniki bodo Vojvodina (22. januar), Rotor Volgograd (26. januar) in Vorskla Poltava (31. januar), so sporočili iz soboškega kluba, katerega igralci bodo nastanjeni v hotelu Miracle Resort, kjer imajo odlične pogoje, od Beleka, kjer bodo igrali pripravljalne preizkušnje, pa je oddaljen samo pol ure vožnje. Da bi zmanjšali stroške, so Mura, Maribor in Celje v Turčijo poleteli s skupnim letalom. 
mura priprave turčija