vestnik

Nafto zapušča pet igralcev, trije podaljšali sodelovanje

Vestnik, 10. 7. 2020
Jurij Kodrun/M24
Nafta bo priprave na novo sezono pričela v ponedeljek, aktivnosti v klubskih pisarnah okrog prihodov in odhodov pa že potekajo.
Šport

Iz nogometnega kluba Nafta 1903 so sporočili, da se zaradi poteka pogodb ob njihovega dresa poslavljajo Leon Leuštek, Alen Ploj, Marko Malešević, Leon Šeruga in Dominik Molnar.

Iz nogometnega kluba Nafta 1903 so sporočili, da se zaradi poteka pogodb od njihovega dresa poslavljajo Leon Leuštek, Alen Ploj, Marko Malešević, Leon Šeruga in Dominik Molnar. "Vsem igralcem se iskreno zahvaljujemo za vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli skupaj in njihov prispevek k vsem našim uspehom. Želimo jim uspešno športno pot tudi v bodoče," so zapisali. 

Nekaj pogodb pa so v klubskih pisarnah tudi podaljšali. Še za dve naslednji sezoni je zvestobo Nafti obljubil vezist Roland Paku, eno leto pa bosta v belo-modrem dresu nastopala še strelec Jaka Bizjak in vratar Marko Galoši. Vodstvo je pred pričetkom priprav, ki se bodo začele v ponedeljek, opravilo še nekaj razgovorov z igralki, ki so jim potekle pogodbe.

"Ko bo slika glede obstoječega kadra jasna, pa se bodo možje, ki odločajo, lahko podali v iskanje ustreznih okrepitev," so še zapisali v klubu. 

nafta-1903 odhodi prihodi