vestnik

Nuša Ladinek ni več trenerka Pomurja

M.V., 17. 8. 2019
Nataša Juhnov
Osemintridesetletna trenerka je nekaj dni po koncu kvalifikacij vodstvo kluba obvestila, da zapušča klop članske ekipe ŽNK NONA Pomurja Beltincev.
Šport

Nuša Ladinek zapušča klop članske ekipe ŽNK NONA Pomurja Beltincev.

Nuša Ladinek je vodenje ekipe prevzela oktobra 2016, ko je nasledila Sandija Bauerja. Z mlado igralsko posadko je dvakrat zapored za las ostala brez naslova državnih prvakinj, potrpežljivost in vztrajnost pa sta bila poplačana v minuli sezoni, ko so Pomurke prvenstvo sklenile brez oddane točke. Od članske ekipe ŽNK Nona Pomurja Beltincev se poslavlja še s tremi pokalnimi lovorikami, velja pa spomniti tudi na številne uspehe z mladinskimi selekcijami in dolgoletno udejstvovanje na drugih področjih v okviru kluba, so zapisali pri ŽNK Pomurje.


8bbb2be83227815742bfce87e87f675c
Nataša Juhnov


“Minula sezona je bila vrhunec mojega delovanja v članski ekipi. Ponosna sem, da so dekleta dobro delo kronala s sanjsko sezono, ki so jo sklenila brez oddane točke. Ne gre za odločitev, ki bi jo sprejela z danes na jutri, verjamem pa, da je poteza prava tudi za dobro celotne ekipe,” je potem, ko je vodstvu kluba sporočila svojo odločitev, dejala zdaj že nekdanja trenerka.


Vodenje bo prevzel Primož Rakovec
“ŽNK Pomurju želim vse najboljše, saj gre za klub, v katerem sem v različnih vlogah delovala več kot desetletje in pol. Klub mi je omogočil vse, kar sem dosegla v svoji trenerski karieri, zato se vodstvu zahvaljujem za zaupanje in podporo, dekletom pa želim vse dobro in verjamem, da bodo z novo energijo v jadrih posegla po novih uspehih,”je še dodala Ladinekova, ki zadnjih nekaj mesecev deluje tudi v trenerskem štabu članske ženske reprezentance.
Vodstvo Ženskega nogometnega kluba Pomurje Beltinci se ji je ob tem zahvalilo za dolgoletno zvestobo klubu in predano delo ter sporočilo, da bodo vrata vselej odprta za morebitni povratek. Vodenje državnih in pokalnih prvakinj do imenovanja novega glavnega trenerja prevzel dosedanji pomočnik Primož Rakovec.Kapetanko Anjo Prša in soigralke že jutri čaka nova preizkušnja, Pomurke bodo državno prvenstvo odprle z gostovanje na koprski Bonifiki.

Nuša Ladinek ŽNK Pomurje