vestnik

Pomurske nogometašinje prejele nagrade za preteklo sezono

Tomo Köleš, 17. 5. 2019
Nataša Juhnov
Šport

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) v nedeljo pripravlja novo gala prireditev s razglasitvijo najboljših, že pred tem pa je podelil nagrade za preteklo sezono najboljši ženski enajsterici.

Kaja Korošec, Tjaša Tibaut, Špela Rozmarič, Špela Kolbl (vse ŽNK Telemach GMT Beltinci) in Lana Golob so nogometašinje, ki so s svojimi predstavami v prejšnji sezoni slovenske ženske nogometne lige (SŽNL) prepričale tekmice, da so jih uvrstile med enajst najboljših igralk sezone. Omenjenih pet deklet se je udeležilo novinarske konference v ljubljanskem hotelu InterContinental, kjer so predstavniki sindikata SPINS poleg vsebin vezanih na bližajočo se prireditev Nogometna Gala SPINS XI 2019 izkoristili medijsko pozornost in podelili nagrade, ki so na nogometašinje čakale še od pretekle sezone. Nagrade je podelila v.d. vodje pisarne Evropskega parlamenta za stikev Sloveniji Manja Toplak.

cfab388c38ff167899467456f529c07b
Nataša Juhnov
Špela Kolbl (na levi) - Telemach GMT Beltinci.


Ostale članice najboljše enajsterice v sezoni 2017/2018 so bile upravičeno odsotne, in sicer Lara Ivanuša in Adrijana Mori zaradi klubskih obveznosti v tujini, Tina Paliska, Sara Makovec, Zala Meršnik in Sara Agrež (zadnje tri v tej sezoni vse članice Telemach GMT Beltinci) pa zaradi šolskih oziroma študijskih obveznosti.


Precej pomurskih igralk bo ravno tako tudi v najboljši enajsterici za to sezono, iz njihov vrst pa bo prav gotovo prišla tudi najboljša igralka sezone.

72a3efe446d9e77051a8e2ee60049e56
Nataša Juhnov
Najboljše: Telemach GMT Beltinci.



Nataša Juhnov
Tjaša Tibaut (Telemach GMT Beltinci). 
nogomet podelitev spins ženske enajsterica 2017/2018 ŽNK Telemach GMT Beltinci