vestnik

Pred koncem sezone Mura pripravlja še krvodajalsko akcijo

Vestnik.si, 5. 5. 2022
Aleš Cipot
Fotografija je simbolična.
Šport

Nogometna šola Mura v sredo, 18. maja, pripravlja krvodajalsko akcijo.

"Krvodajalstvo je eno izmed najbolj plemenitih dejanj, ki ga lahko človek naredi za sočloveka," izpostavljajo v soboškem klubu. Ker potreba po darovanju krvi narašča, v sodelovanju z Univerzitetnim kliničnim centrom Maribor, Centrom za transfuzijsko medicino Maribor, Rdečim križem Slovenije in soboškim območnim združenjem pripravljajo krvodajalsko akcijo. "Za vse tiste, ki se jim po žilah pretaka 'čarno-bejla krf'," so zapisali na svoji spletni strani. 

f9db3fa7e1bc2a4ca0b8cc19915face0
Aleš Cipot
Nogometna šola Mura v sredo, 18. maja, pripravlja krvodajalsko akcijo.

Akcija bo potekala 18. maja med 7.30 in 12. uro v stari telovadnici Osnovne šole II v Murski Soboti. Če želite sodelovati, se morate najpozneje do 16. maja naročiti na številko 02/321-22-71 ali 041 320 796. Klice sprejemajo med delavniki od 7. do 15. ure. 

Sicer pa v NŠ Muri še poudarjajo, da bodo vsakemu, ki bo daroval kri, poklonili simbolično darilo. "Prav tako bo organizirana nagradna igra, v kateri lahko osvojite podpisan dres čarno-bejlih ali sezonsko vstopnico za prihodnjo sezono. Vse zbrane bodo obiskali tudi nogometaši Mure," so dodali.

nš-mura krvodajalska-akcija