vestnik

(Pred tekmo Mura-Celje) Šimundža napoveduje dobro tekmo

Vestnik, 16. 4. 2021
Aleš Cipot
Tekma v Fazaneriji se bo pričela ob 19. uri.
Šport

Prva slovenska nogometna liga se danes nadaljuje tudi za soboško Muro, ki bo v 28. krogu ob 19. uri v Fazaneriji gostila Celje.

"Nikoli ni lepo, ko moraš spet trenirati individualno," je uvodoma v napovedi današnje tekme dejal Žiga Kous in dodal, da so zadovoljni, ker so se lahko vrnili na skupinske treninge in se že veselijo novih tekem. Tudi trener Ante Šimundža je pristavil, da so bili v vmesnih štirih tednih prisiljeni v improvizacijo in prilagajanje, zato je težko karkoli napovedovati. 

"Oboji smo tekmovalni. Vem, da bo dobra tekma, ker imamo oboji igralce, ki želijo igrati in imajo individualno kvaliteto," je dodal Šimundža. Kous se tako kot ekipa nadeja uspeha, pričakuje pa težko tekmo, saj ima Celje kvalitetno moštvo in odlične posameznike ne glede na trenutno stanje na lestvici. 

V letošnji sezoni sta se Mura in Celje pomerili trikrat. V prvem krogu so na stadionu Arena Z'dežele z 2 : 0 slavili črno-beli, v desetem krogu sta se kluba v Fazaneriji razšla brez zadetkov, v 19. krogu pa je so v gosteh s 3 : 1 slavili Muraši. Kako bo danes, boste lahko spremljali tudi na vestnik.si.

plts nadaljevanje mura celje