vestnik

(VIDEO) Šimundža v soboto pričakuje težko in trdo tekmo

Vestnik.si, 17. 10. 2019
Nataša Juhnov
V prvem letošnjem medsebojnem srečanju je Mura v gosteh slavila s 3 : 1, Triglav pa je premagala tudi v osmini finala slovenskega pokala.
Šport

Muro v soboto po reprezentančnem premoru čaka tekma 14. kroga v 1. SNL. Na mestni stadion prihaja kranjski Triglav. Kakšno tekmo napovedujeta trener Ante Šimundža in Nino Kouter?

Strateg črno-belih je poudaril, da je vsaka reprezentančna pavza dobrodošla, tako z vidika fizične nadgradnje ekipe in posameznikov, kot tudi z vidika ponavljanja principov, ki jih imajo v igri. "Pripravljamo se, da bi bili na vsaki tekmi, ki sledi, na čim višjem nivoju," je pojasnil. Vezist pričakuje dobro tekmo in se nadeja osvojitve treh točk ter nadaljevanja pozitivne serije. Šimundža je pred sobotno tekmo tudi opozoril na menjavo trenerja pri Triglavu: "Ekipa je zelo čvrsta in agresivna, po drugi strani pa so z menjavo trenerja igralci dobili drugačne zahteve. Vsak trener prinese nekaj novega, tako da nas čaka težka, trda tekmo in moramo biti na visokem nivoju, če želimo doseči pozitiven rezultat."

nš-mura triglav-kranj plts