vestnik

(FOTO) ŠNK Radgona z osmimi povratniki

Vestnik.si, 1. 3. 2021
Oste Bakal
Na Tratah želijo z okrepitvami zadržati prvo mesto na lestvici I. MNL Murska Sobota. FOTO OSTE BAKAL
Šport

Že zdaj ima člansko moštvo osem novincev, pravzaprav povratnikov, ki se po krajšem udejstvovanju v drugih klubih vračajo med belo-modre s Trat.

Nekoliko nepričakovano so se nogometaši Radgone po prvem delu prvenstva v prvi medobčinski nogometni ligi (I. MNL) Murska Sobota zavihteli na vrh lestvice. Zdaj ko se pričakuje odprava ukrepov, povezanih s koronavirusom, tudi med klubi v nižjih ligah, se počasi prebuja tudi gornjeradgonski nogometni center na Tratah. Že prej sta se trener in predsednik ŠNK Radgona Robert Petrovič in Robert Lipič zavzemala za okrepitev članskega moštva za spomladanski del sezone, saj imata klub in ekipa ambicije po ohranitvi prvega mesta vse do konca sezone. Okrepitve so že prišle, saj je Radgona imela in še vedno ima veliko zanimivih nogometašev v drugih pomurskih klubih, nekaj jih je tudi na drugi strani Mure, v Avstriji.

ŠNK Radgona-Drašak
Oste Bakal
Blaž Drašak se k ŠNK Radgona vrača iz avstrijskega kluba SV Tieschen. FOTO OSTE BAKAL

Že zdaj ima člansko moštvo osem novincev, pravzaprav povratnikov, ki se po krajšem udejstvovanju v drugih klubih vračajo med belo-modre s Trat. Vrnili so se: Uroš Krajnc, Matej Hajdinjak (oba iz NK Radenska Slatina), Kristjan Kolarič (NK Apače), Marko Horvat, Aljaž Kocet in Alen Katan (vsi iz NK Grad), Blaž Drašak (SV Tieschen) in Uroš Hamler (ŠD Apače pri Ptuju). Z zasedbo iz jesenskega dela in povratniki bo imel trener Robert Petrovič več kot solidno moštvo, sam pa ima za vodenje ekipe več kot dovolj znanja in izkušenj. 
okrepitve šnk-radgona