vestnik

St. Pölten veliko boljši od Pomurk

Vestnik.si, 1. 2. 2022
Facebook ŽNK Nona Pomurje Beltinci
ŽNK Nona Pomurje Beltinci - Spusu SKN St. Pölten Frauen 1 : 6.
Šport

V pripravljalni tekmi na igrišču z umetno travo v športnem parku Beltinci so igralke ŽNK Nona Pomurje Beltinci izgubile z ekipo SKN St. Pölten na čelu s Pomurko Matejo Zver z 1 : 6 (0 : 2).

Postava ŽNK Nona Pomurje Beltinci v prvem polčasu: Horvat, Karič, Rozmarič, Dimitrijevič, Kolar, Vilčnik, Kirilenko, Rakovec, Eferl, Makovec, Kolbl kap. Igrale so še: Obradovič, Sok, Tuvič, Krstič, Nemec, Tkalec. Trener: Marjan Rajbar. 

Postava SKN St. Pölten v prvem polčasu: Kresche, Bereuter, Balog, Grec, Mak, Miholajeva, Eder kap., Klein, Zver, Enzinger, Brunnthaler. Igrale so še: Hicklsbeiger, Hamidovič, Zagor, Tasotta, Sauer, Biglechner, Asiaul. Trenerka: Liese Brancao.

Strelke: 0 : 1 Brunnthaler (16), 0 : 2 Zver (20), 0 : 3 Enzinger (55), 1 : 3 Vilčnik (63), 1 : 4 Hickelsberger (76), 1 : 5 Hickelsberger (88), 1 : 6 Bereuter (90).

"Tekma je bila zelo zahtevna. Nasprotnice so bile ves čas zelo agresivne in so držale visok tempo igre ter dokazale, da spadajo v sam vrh evropskega nogometa. Iz takšnih srečanj lahko odnesemo veliko dobrega, zato gremo v nov teden še z večjo željo po delu in napredku," je po tekmi za klubsko Facebook stran dejala kapetanka Pomurja Špela Kolbl. 
Trener Marjan Rajbar pa ni bil najbolj zadovoljen: "To je bila zaslužena zmaga St. Pöltna. Nadigral nas je v vseh segmentih igre. Tokrat žal nismo bili pravi. Še veliko dela nas čaka, če želimo, da bomo igrali približno kot St. Pölten."

pripravljalna-tekma, st
Facebook SKN St. Pölten Frauen
ŽNK Nona Pomurje Beltinci - Spusu SKN St. Pölten Frauen 1 : 6.

Na tekmi so poleg že dlje časa odsotne Ive Kocijan manjkale tudi Kaja Korošec, Lucija Kos, Kaja Horvat in Janja Čanjevac.
pripravljalna-tekma žnk-pomurje-beltinci st.-pölten 1-:-6