vestnik

Tesna zmaga članov Keme

Vestnik.si, 9. 11. 2021
Jure Zauneker
Luka Norčič je dosegel odločilno zmago za 5 : 4.
Šport

Na sporedu je bil 4. krog v obeh prvih slovenskih namiznoteniških ligah. Člani Keme so zmagali, članice pa izgubile.

Igralci Keme so v Puconcih premagali Kajuh - Slovan s 5 : 4.  Andraž Novak iz gostujoče ekipe je dosegel tri zmage, a so bili Tomaž Pelcar in Damjan Zelko s po dvema zmagama ter Luka Norčič z eno boljši in zasluženo slavili še tretjič v sezoni. 

puconci, namizni-tenis, ntk-ken\'ma-puconci, ntk-vesna
Jure Zauneker
Damjan Zelko je k slavju Keme s 5 : 4 prispeval dve zmagi.

Igralke Keme so nastopile v isti dvorani kot fantje in so z aktualnimi državnimi podprvakinjami, igralkami Kajuha - Slovana, izgubile z 1 : 5. Ljubljančanke so letos edine kandidatke za naslov državnih prvakinj, saj so lanske prvakinje, članice Vesne iz Zaloga, izstopile iz lige. Edino zmago pri Pucončankah je dosegla Blažka Harkai. Igrale so še Ema Crnkovič, Živa Dogar, kar je bil njen sploh prvi nastop v prvi ligi, in po triletnem premoru znova Maša Harkai.

puconci, namizni-tenis, ntk-kema-puconci, ntd-kajuh-slovan
Jure Zauneker
Blažka Harkai je dosegla edino zmago za članice.

Mitja Horvat je za Interdiskont dosegel tri zmage v Zalogu na dvoboju z Vesno, njegova ekipa je na koncu slavila s 5 : 2 in je še naprej neporažena. Tako kot Maribor, za katerega Tomaž Roudi tudi tokrat ni zaigral, še brez poraza je tudi Kema. V naslednjem krogu bo to soboto derbi med Mariborom in Kemo. 

Jure Zauneker
Tomaž Pelcar je k slavju Keme s 5 : 4 prispeval dve zmagi.
namizni-tenis kema-puconci kajuh-slovan