vestnik

(VIDEO) Šimundža: V zaključku napada nismo bili dovolj konkretni

Vestnik, 5. 3. 2020
Aleš Cipot
Mura : Rudar
Šport

Nogometaši Mure so se včeraj na domačem stadionu Fazanerija pomerili z velenjskim Rudarjem, tekma se je končala z izidom 1 : 1.

Črno-beli so povedli z res lepim golom Žana Karničnika v 37. minuti tekme, v 54. minuti je sledil hladen tuš, saj so po protinapadu Knapi izid izenačili in tako z gostovanja odšli s točko. Trener Ante Šimundža je pojasnil, da je bil nasprotnik izredno močan, čvrst ter delaven v fazi obrambe, črno-beli pa niso izkoristili situacij, ki bi jih lahko, prav tako v zaključku napada niso bili dovolj konkretni. 

DSC_2821
Aleš Cipot
Mura : Rudar

"Mi smo zabili, je pa dejstvo, da smo na en protinapad, na katerega smo se pripravljali, enkrat popustili. Na žalost. Po drugi strani pa je ravno ta konkretnost na takšnih tekmah zelo pomembna. Se pravi, tisti mali delček igrišča moraš izkoristiti. Ampak z naše strani je bil pristop izredno dober," je še povedal strateg črno-beli. 

Več o tem, da je ponovno zaigralo nekaj novincev in nogometašev ter o tem, da bo rotacij igralcev v prihodnje več, pa v spodnjem videu. 

Aleš Cipot
Mura : Rudar
nš-mura nk-rudar-velenje