vestnik

Vstopnice za Murino tekmo z Žalgirisom so že v prodaji

Vestnik.si, 30. 7. 2021
Aleš Cipot
Nogometaši Mure se bodo v četrtek pomerili z litovskih Žalgirisom.
Šport

Iz Nogometne šole Mura sporočajo, da si lahko od danes imetniki sezonskih vstopnic v predprodaji zagotovijo vstopnice za prvo tekmo tretjega kroga kvalifikacij za evopsko ligo, ki jo bodo črno-beli na domačem stadionu odigrali v četrtek proti litovskemu Žalgirisu.

Cena vstopnice za imetnike sezonskih vstopnic, ki imajo prednost pri nakupu, znaša 17 evrov, za otroke do 14. leta pa 8 evrov. Vsak lahko kupi največ tri vstopnice, pri čemer za ostali dve plača redno ceno brez popusta, to je 20 evrov oziroma 10 evrov za otroško vstopnico. Vstopnice so še naprej personificirane, zato je treba imeti ob nakupu tudi osebni dokument. 

Imetniki sezonskih vstopnic lahko te kupijo v petek med 15. in 20. uro ter v soboto med 10. in 15. uro na prodajnem mestu za vstopnice. Prihodnji teden, ko bo stekla tudi prodaja vstopnic na spletu, bo prodaja na prodajnih mestih potekala v ponedeljek in torek med 15. in 20. uro, v sredo med 14. in 20. uro, v četrtek pa od 14. ure dalje. V teh dneh si bodo vstopnice lahko zagotovili tudi ostali navijači, ki nimajo sezonske vstopnice, njihova cena pa je 20 evrov oziroma 10 evrov za otroke do 14. leta starosti. 

Še vedno pa velja PCT (preboleli, cepljeni, testirani) pogoj za vstop na stadion.

nš-mura žalgiris liga-evropa