vestnik

Znani polfinalisti Lige ENA: Prleško-prekmurska končnica

Vestnik.si, 22. 6. 2020
Nataša Juhnov
Tekma na Kapeli.
Šport

Polfinale in finale bo v petek, 26. junija, v Černelavcih.

ŠD Teksas bar Videm – ŠD Arko Ključarovci in KMN Pečarovci – NK Kapela Ekosen IR paneli sta polfinalna para Lige ENA, slovenske lige v malem nogometu na travi. Polfinale in finale bo odigrano v petek, 26. junija, v Černelavcih. Prva polfinalna tekma se bo pričela ob 17. uri, druga ob 18.15, finale pa bo na sporedu ob 20.30 uri.

kapela, mali-nogomet, nk-kapela, trnava
Nataša Juhnov
Tekma na Kapeli.

ŠD Teksas bar Videm in ŠD Arko Ključarovci sta si polfinale priigrala v četrtek. ŠD Teksas bar Videm je na domačem igrišču s 4 : 0 (1 : 0) premagal ekipo Bubka bar & Gofar tisk & Gostilna Pension Les, ki je prvo tekmo dobil z 2 : 0. Aktualni prvak je v Ključarovcih z 8 : 2 (3 : 2) odpravil gorenjsko ekipo NK Smola in se v polfinale uvrstil s skupnim izidom 11 : 2. V petek si je uvrstitev med štiri najboljše ekipe sezone 2019/20 priigral še KMN Pečarovci. Po zmagi na prvi tekmi s 3 : 1 so igralci KMN Pečarovci na povratni tekmi v Begunjah po prvem polčasu že zaostajali z 0 : 2, a na koncu iztržili neodločen rezultat 2 : 2 in se veselili napredovanja.

kapela, mali-nogomet, nk-kapela, trnava
Nataša Juhnov
Tekma na Kapeli.

Kot zadnji so si končnico priigrali igralci NK Kapela Ekosen IR paneli. V današnjem (nedelja) opoldnevu so na igrišču pod kapelsko kletjo kar z 10 : 1 (4 : 1) odpravili ŠD Trnava in se v polfinale uvrstili s skupnim izidom 17 : 5. Podrobnosti s tekem v novi številki Vestnika.

liga-ena mali-nogomet