vestnik

(FOTO) Beltinčanom presodil Gajserjev varovanec

Vestnik.si, 13. 8. 2020
Aleš Cipot
Armin Ćerimagić je odločil tekmo v Beltincih.
Šport

Nogometaši Beltinec so zelo dobro odigrali uvodni polčas novega prvenstva 2. SNL, a jih je nato v začetku drugega dela po glavi udarila slaba realizacija oz. natančnost v podobi Armina Ćerimagića.

Beltinci Klima Tratnjek - Triglav Kranj 0 : 1 (0 : 0)

Športni park Beltinci, brez gledalcev, sodnik: Bojan Tkalčič (Maribor).

Strelec: Ćerimagić (50).

Beltinci Klima Tratnjek: Zver, Kuzma, Zorman, Mauko (Lukač, 82), Marič, Kristl, Balažic (Sočič, 76), Mršič, Raduha kap. (Pihler, 86), Maučec, Mörec (Šipoš, 82). Trener: Radovan Karanović.

beltinci, športni-park, triglav, druga-liga
Aleš Cipot
Beltinci : Triglav Kranj

Triglav Kranj: Arko, Brkić, Ahmetaj, Petric (Hasanaj, 77), Arh Česen, Pokorn, Vuković (Gajić, 46), Rogelj kap., Ivetić, Zlatkov, Ćerimagić (Udovič, 86). Trener: Damjan Gajser.

beltinci, športni-park, triglav, druga-liga
Aleš Cipot
Beltinci : Triglav Kranj

Novi trener kranjskega Triglava Damjan Gajser je pred tem bdel nad treningi Armina Ćerimagića že dlje časa pri Muri, kjer se je zavzemal za to, da igralec dobi več priložnosti, na določenih tekmah črno-belih pa je Ćerimagić vstopil v igro ravno na Gajserjevo pobudo in odgovornost. Sedaj se je varovanec oddolžil svojemu trenerju v 50. minuti tekme, ko je podajo Albina Ahmetaja mirno iz bližine pospravil v mrežo in svoji ekipi, še pred kratkim članici prve lige, priboril tri točke.

beltinci, športni-park, triglav, druga-liga
Aleš Cipot
Beltinci : Triglav Kranj

V prvem polčasu so se gostitelji izkazali z zelo pogumno in bojevito predstavo, v kateri so si priigrali lepe priložnosti za zadetek, vendar je vratar Jalen Arko pokazal, zakaj je še vedno prvi čuvaj mreže pri Triglavu. Beltinci v naslednjem krogu (v nedeljo ob 17. uri) gostujejo pri Brdih, ki so v 1. krogu doživela katastrofalen poraz pri Fužinarju (6 : 0).  

2.-snl 1.-krog 2020/2021 beltinci triglav 0-:-1