vestnik

Rezultati iskanja

Moravske Toplice: 130 udeležencev kolesarskega maratona

Športna zveza Moravske Toplice je pred Termami 3000 pripravila 24. tradicionalni kolesarski maraton po občini Moravske Toplice.

Rokomet: V srečanju veteranov Krog boljši od Monoštra

Rokometni veterani Kroga so na domačem asfaltnem igrišču pri podružnični OŠ slavili.

(FOTO) Gasilci v Rankovcih priredili veliko zabavo ob prevzemu novega vozila

V Rankovcih so danes praznovali, Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Rankovci je namreč prevzelo novo gasilsko vozilo.  Gre za vozilo tipa GV1, Renault Master, z vso pripadajočo opremo. Prejšnje, ki je bilo staro čez 25 let, namreč ni več izpolnjevalo zahtev za opravljanje gasilske službe. Pripravili so zabavo z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami. Prireditev se je začela s slovesnostjo in kulturnim programom ki ga je pripravila domača mladina, nastopila je tudi vokalna skupina Iskrice. Prireditev sta povezovala "Jožek in Trejza". V Rankovcih je okrog 250 prebivalcev, od tega jih je okrog 100 članov PGD. 

(Foto) V Spartacusu so plesali in se zabavali

V soboškem Spartacusu je bila sinoči zabava, ki jo je priredila mlada prekmurska ekipa DANCIN'. Glavna tema zabave je bila latino, dance, pop in druga glasba. Na zabavi so organizatorji priredili razne igre ter najboljšim podelili nagrade. Nastopili so različni D. J.- ji.

(Foto) Pri Vinariumu so se zavrteli in zapeli folklorni plesalci, pevci in godci

V okviru festivala Poleti v Lendavo poteka čez poletje pri stolpu Vinarium Lendava sklop prireditev, na katerih v organizaciji Zveze kulturnih društev Lendava nastopajo ljubiteljske kulturne skupine iz štirih držav, v katere se širi pogled s stolpa, iz Slovenije, Madžarske, Avstrije in Hrvaške.

Kuzma praznuje, župan napovedal kandidaturo na volitvah

Na prireditvenem prostoru poleg stare občinske zgradbe v Kuzmi je čez dan potekala slovesnost ob 19. občinskem prazniku. 

Varis gradi, primanjkuje pa jim delavcev

Lansko leto poslovno uspešnejše od predhodnega, zaradi zamikov pri gradnji naročeno zdaj delajo na zalogo

Je EU grobar slovenske prašičereje?

Glavni razlog, da panoga caplja na mestu in se celo krči, je njena neorganiziranost.

Odranci: Poslovilna tekma Romana Gostana

Na pripravljalnem srečanju med Odranci in Muro se je od aktivnega igranja v članski konkurenci poslovil napadalec Roman Gostan, eno od najbolj znanih imen pomurskega nogometa. V ta namen je bil v Odrancih organiziran tudi revijalni turnir.

Je EU grobar slovenske prašičereje?

Glavni razlog, da panoga caplja na mestu in se celo krči, je njena neorganiziranost.