vestnik

Rezultati iskanja

(VIDEO) Poraz v Krškem: Poglejte si Perišićev avtogol in mojstrovino Da Silve

Nogometaši Mure so gostovali pri Krškem. Nuklearci so ekipa, ki je črno-bele prva premagala v Fazaneriji v tem prvenstvu, to pa je bila tudi zadnja njihova zmaga doslej. Krčani pa so zmagali tudi tokrat. Izid 2 : 0.

Lokalne volitve 2018: Občina Kuzma

Do lokalnih volitev 2018 vam na kratko predstavljamo pomurske občine in njihove kandidate za župane. Tokrat je na vrsti Občina Kuzma.

(FOTO) V krožišču v Radencih že stoji fontana

Ureditev krožišča je stala 135 tisoč evrov, Radenska je prispevala deset tisoč evrov.  Fontana s tremi oboki v obliki kapljice in s curki vode, kot so sporočilo, da Radenci živijo od vode in ob vodi. 

Svojci prosijo za pomoč: Kje je mama Siegrun?

78-letna nemška državljanka Siegrun Hofmann, ki je v petek, 12. oktobra, odšla iz Zdravilišča Radence, je še vedno pogrešana. Svojci prosijo za pomoč, pogrešana je bila v Radencih na pohodniškem izletu. 

Kolumna, tokrat malo drugače: Banana Split

Režiserka in scenaristka Maja Prettner o kosilu v Prekmurju, Dalmaciji in še o čem. Vredno branja. 

(FOTO IN VIDEO) Ples čarovnic: Prvi dan na rock pogon

V Dvorcu Rakičan se je sinoči pričela tridnevna čarovniška zabava, ki je že uvodni dan privabila množico obiskovalcev. 

Poraz Nafte: Fridl najprej odstopil, nato pa ostal trener

Nogometaši Nafte so v vetrovnem vremenu znova razočarali svoje navijače z drugim zaporednim porazom, ki je bil še toliko bolj boleč, ker se je zgodil na domačem igrišču in v dvoboju s tekmecem, ki se prav tako bori za vrh lestvice: Nafta - Tabor Sežana 0 : 1. Po tekmi je odstopil trener Franc Fridl, vendar si je premislil. Na tekmi se je zgodil tudi incident, v katerega so bile vpletene Gorgone. 

Inšpekcija pritiska, obnove na čakanju

Komunalne čistilne naprave na Dolinskem onesnažujejo okolje. Nova oblast se bo odločala, ali čakanje na kohezijska sredstva ali obnova z občinskim denarjem.

Iz Makedonije: Dijaki so vrnili obisk 

Dijaki Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer so v Prlekiji gostili makedonske dijake. Po spomladanskem obisku dijakov takrat 2.d oddelka v Makedoniji so jim obisk v Sloveniji vrnili dijaki iz Gimnazije Sv. Klimenta iz Ohrida.

Gasilci: Zahvala za državno tekmovanje

Na državnem gasilskem tekmovanju za memorial Matevža Haceta je sodelovalo skoraj pet tisoč gaslilcev.