vestnik

Rezultati iskanja

Sagajevim kar pet naslovov, na letnem občnem zboru pa predstavili program dirk

Kasaška zveza Slovenije je na ljubljanskem gradu Fužine v sklopu kasaške akademije podelila priznanja in nagrade najboljšim v pretekli sezoni. Številna odlikovanja so šla v roke prleških rejcev, voznikov in lastnikov konj. V ospredju je bila družina Sagaj iz Ključarovec. Ljutomerski klub pa je opravil letni občni zbor in razkril letošnji program dirk.

Tatvina v poslovnem prostoru, zaseg avtomobila in požar

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali dvanajst primerov kaznivih dejanj, požar, tri primere kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in nudili pomoč delavcem CSD.

To je teden, ko bo Prlekija v znamenju filma in vina

Grossmannov festival fantastičnega filma in vina, ki bo letos 19. po vrsti, bo v Ljutomeru in Ormožu potekal med 19. in 24. junijem.

(PREMIERA ČRNE KOMEDIJE) Kdo bo dedoval po Greti Sejmovski?

V domu kulture Gornja Radgona bo danes društvo Radgonski oder premierno uprizorilo črno komedijo za odrasle z naslovom »Ker de herba?«.

Naložbe v Odrancih: Dvesto tisoč evrov za cestno infrastrukturo

Občina Odranci bo letos gospodarila s približno 1,8 milijona evri, kolikor znašajo odhodki, od tega bo za investicije namenila dobrih 600 tisoč evrov.

Iz Lendave, Gornje Radgone in Ljutomera po gradbeno dovoljenje le še v Mursko Soboto?

Ministrstvo za javno upravo je iz predala potegnilo idejo o reorganizaciji upravnih enot, ki bi število obstoječih 58 upravnih enot zmanjšalo na 12.

2. SNL: Nafta v gosteh odščipnila točko Aluminiju

V 21. krogu 2. SNL se je lendavska Nafta v Kidričevem z Aluminijem, ki je drugi na lestvici, razšla z neodločenim izidom 1 : 1 in tako najbolj razveselila vodilno Rogaško.

Vse misli usmerjene samo k Olimpiji. Imajo načrt, kako odigrati prvi polčas

Po minuli tekmi s Koprom in pred nedeljskim obračunom z Olimpijo sta v Fazaneriji svoje misli novinarjem razkrila nogometaš Mure Ivan Šarić in trener Dejan Grabić.

(FOTO) V Radencih ponovno diši po domačih salamah

Turistično društvo Radenci letos ponovno organizira tradicionalno pomursko salamiado.

(FOTO) Tako je potekal zaris talnih označb na Gregorčičevi ulici

Na Gregorčičevi ulici v Murski Soboti že nekaj časa potekajo dela. Asfaltiranje ulice se je končalo prejšnji teden, ta teden pa poteka še zaris talnih označb in zasaditev zelenih pasov. Fotografije Jure Kljajić