vestnik

Rezultati iskanja

(FOTO) Ste bili na tekmi z Olimpijo?

Soboški nogometaši so se v 28. krogu Prve lige Telemach v Fazaneriji udarili z vodilno Olimpijo. V Fazaneriji je potekala izjemno napeta, dramatična in razburljiva tekma, ki se je končala z zmago Mure. Črno-beli so si tri točke prislužili z lepima zadetkoma v prvem ter fanatično bojevitostjo in fenomenalnimi obrambami Mihelaka v drugem polčasu. Fotografije Aleš Cipot

(VIDEO) To je zadetek Murinega diamanta, ki si ga je vredno ogledati večkrat

Mladi Niko Kasalo nase opozoril z mojstrovino proti Olimpiji.

V Vulkaniji na ogled dve novi razstavi

Obiskovalcem Vulkanije sta v geološkem muzeju na voljo dve novi razstavi.

V Ljutomeru posadili lipo

Občina Ljutomer je obnovila certifikat Mladim prijazna občina.

(FOTO) Pomurci uspešni na soboškem pokalu in memorialu Antona Tončka Kosa

Judo klub Murska Sobota, na čelu s predsednikom Zoranom Kosom, je v dvorani soboške OŠ I uspešno izpeljal 57. mednarodni turnir za pokal Murske Sobote in 12. memorial Antona Tončka Kosa.

(MEDNARODNI DAN SREČE) V Sloveniji se je delež srečnih ljudi zvišal

Surs je ob današnjem mednarodnem dnevu sreče sporočil, da sta bili v zadnjih štirih tednih pred anketiranjem leta 2022 ves čas ali večino časa srečni dve tretjini starejših od 16 let. To je sedem odstotnih točk več kot leta 2018, ko je urad nazadnje meril občutek sreče. Delež takih, ki so se počutili srečne redkokdaj ali nikoli, je približno enak.

V Pomurju povzročitev lahke telesne poškodbe, zalezovanje in požar

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali eno prometno nesrečo, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi in požar v naravnem okolju.

Riera po porazu udaril po Grabiću, ta se je pametno izognil komentarju: "S takšnimi navijači lahko gremo čez svoje zmožnosti!"

Strateg Olimpije očitno ne more iz svoje kože, saj je tokrat razžalitve obtožil kar varovanca črno-belih. Dejan Grabić se pred mikrofon ni zapletal v verbalne dvoboje s Špancem, ampak je govoril, kot se od trenerja pričakuje, le o nogometu.

(LEK) Največja tuja naložba v zgodovini Pomurja: kakšna bo vloga države in lendavske občine?

Več stomilijonski projekt v Lendavi, ki ga bo finančno podprla država, prinaša 300 novih zaposlitev in številne priložnosti, a tudi izzive.

Posel brez podpisov: Ceropu bo soustanoviteljica vrnila polovico terjanega zneska

Spor zaradi predplačila najemnine za center ponovne uporabe, ki ni nikoli zaživel, bo očitno končan z izvensodno poravnavo.